Firstbeat Life Huolenpitopalvelu

Hallitse stressiä, edistä terveyttäsi

Firstbeat Life Huolenpitopalvelu on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka auttaa ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä.

Firstbeat Life tarjoaa ammattitason fysiologisen analytiikan ja erittäin tarkan mittausdatan stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan terveysvaikutuksista. Firstbeat Life yhdistää kehon reaktiot päivän aikaisiin tapahtumiin ja auttaa ymmärtämään, minkälaisilla pienillä mutta merkittävillä muutoksilla omaa hyvinvointia ja jaksamista voi edistää.

Mittausjakson (6-12 kk) aikana voit tehdä rajattoman määrän 1-5 vuorokauden pituisia mittauksia, joiden ajan pidät kehossa kiinni elektrodeja. Saat tarkkaa tietoa kehosi reaktioista ja jaksamisesta Firstbeat Life -mobiilisovelluksen kautta. Opit tunnistamaan kuormitustekijät, ymmärrät päivittäisten valintojesi vaikutukset ja etenet pienin askelin kohti tasapainoisempaa arkea. Kuuden kuukauden mittausjakso takaa riittävän ajan seurata pienten ja isompien elämäntapamuutosten vaikutusta elämässäsi.

Huolenpitopalvelu on paitsi tekninen myös henkilökohtainen hyvinvointipalvelu. Se tarkoittaa sitä, että seuraan tuloksiasi ja hyvinvointisi kehittymistä. Olen sinuun yhteydessä säännöllisesti ja voimme sopia palautekeskusteluaikoja joko etäyhteydellä tai kasvotusten. Valmentajana reagoin myös tarvittaessa ennaltaehkäisevästi, jos tuloksissasi on havaittavissa viitteitä heikosta palautumisesta. Voit siis luottaa siihen, että joku pitää sinun hyvinvoinnistasi huolta.

 

6 kuukauden huolenpitopalvelun starttijakso 49 €/kk (sis. Firstbeat Life-mittauslaitteen, 60 kpl elektrodeja, rajaton määrä mittauksia sekä kaksi 30 min palautekeskustelua). Starttijakson jälkeen kuuden kuukauden mittausjaksot 39 €/kk.

Ylimääräiset palautekeskusteluajat 49 €/30 min.

Firstbeat laite