Osteopatia

Lämpöiset Kädet Auttavat Arjen Vaivoissa

Osteopaattisen hoidon tavoite on saada sinut voimaan paremmin. Ensikäynnillä teen kattavan alkuhaastattelun, jotta saan kokonaiskäsityksen tilanteestasi ja jotta pystyn suunnittelemaan hoidon vastaamaan tarpeitasi. Hoidan sinua käsilläni ja laajan tekniikkavalikoiman ansiosta osteopatiasta on apua hyvin monen tyyppisissä ongelmissa. Tyylini auttaa on jämptin lempeä: kehoa ei saa pakottaa, vaan kehon luontaisia signaaleja tulisi kuunnella ja tulkita. Tämä vaatii herkkyyttä. Pohjaan toimintani hyvään luottamukseen ja vahvaan ammattitaitoon. Hoitoni sopivat kaikenikäisille. Vastaanottokäynnin pituus on 60 minuuttia.

IMG_0997

Tukemista, palauttamista ja korjaamista

Osteopatian tarkoituksena on tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn palauttaminen ja ylläpitäminen. Hyvin toimivan kehon keskiössä on koko elinjärjestelmän yhteispeli. Kun yhteispeli on normaalia ja hermotus, aineenvaihdunta sekä verenkulkeutuminen esteetöntä, kehommekin voi hyvin.

Autan ja hoidan edellä mainituissa toiminnoissa ilmeneviä häiriötiloja. Osteopaatin apua tarvitaan usein myös arvioimaan ”ei-oirehtivien” ns. terveiden ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön tasapainoa ja toimintaa. Osteopatiasta hyötyvät myös urheilijat ja kasvuiässä olevat. Kun kehossa syntyviä häiriötiloja ennakoidaan riittävän ajoissa, eivät vaivat pääse ärtymään hankaliksi.

Kaiken ikäisille ja kokoisille

Osteopaattinen hoito sopii kaikille, koska hoito räätälöidään aina asiakaskohtaisesti haastattelun ja alkututkimuksen perusteella. Vastaanotolleni hakeutuu aikuisia, ikääntyneitä, vanhempia vauvoineen ja lapsineen, raskaana olevia naisia, urheilijoita, istumatyöläisiä, fyysistä työtä tekeviä, hoitoalan ammattilaisia ja eläkeläisiä. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni vaivoinesi tai ilman vaivoja.

Ethän tule sairaana tai kuumeessa hoitoon. Akuutti sairastuminen ja kuume ovat vasta-aiheita hoidolle.

Keho on yksi kokonaisuus

Osteopatiassa keho nähdään kokonaisuutena, jossa yksi osa-alue on riippuvainen ja suorassa vaikutussuhteessa kehon muihin osiin ja elinjärjestelmiin. Kehon rakenne ja toiminta ovat toisistaan riippuvaisia. Esimerkiksi syvään hengittäminen voi olla vaikeaa, jos kylkiluut, pallea tai selkärangan osat eivät toimi kunnolla. Hengitysvaikeuksista taas voi seurata astmaoireita tai kroonistuvia rintarangan kipuja. Häiriö yhdessä järjestelmässä voi aiheuttaa oireita toisessa. Tämän vuoksi hoito saattaa keskittyä eri paikkaan kuin missä kipu tai vaiva varsinaisesti tuntuu. Osteopaattisen näkemyksen mukaan mieltä ei voi erottaa kehosta, joten vastaanotolla käsitellään myös unen laatua, stressitasoa ja muita mahdollisia mieltä kuormittavia tekijöitä, jotka voivat oireilla kipuna kehossa.

Osteopaattinen hoito perustuu ajatukseen kehon omasta parantavasta voimasta

Meidän jokaisen keho tavoittelee terveyttä ja hakeutuu häiriön jälkeen tasapainoon. Tehtäväni on auttaa kehoasi vapautumaan rajoitteista. Parhaimmillaan kehomme kaikki osat ovat harmoniassa keskenään: hengitys virtaa vapaasti, tukirankamme sille optimaalisessa asennossa, verenkierto, aineenvaihdunta ja hermoradat saavat toimia esteettä.

Selvitän kyselemällä ja käsin tutkimalla kehosi tilanteen. Tämän jälkeen suunnittelen ja annan hoidon. Pyrkikäämme vaikuttamaan vaivan syyhyn, koska syyn poistuttua, keho alkaa hoitamaan itse itseään.

Hinnat

Ajanvaraus