Joogaretriitit ja joogalomat

Joogaloma

Kaipaatko hengähdyshetkeä tai harjoituksen syventämistä? Joogamatkoilla tasapainoillaan joogan parissa; asana, pranayama, pratyahara, mantra,.. Etkö ymmärtänyt mitään? EI haittaa, tervetuloa mukaan! Osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista joogasta, olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Mitä joogaretriitillä tehdään? Joogaretriitti on tapahtuma, jossa vetäydymme arjesta ja keskitymme harjoitukseen. Tyypillisesti retriitillä on useita harjoituksia päivässä. Retriittipäivään mahtuu myös yhdessä olemista, leppoisaa ruokailemista, naurua ja vapaa-aikaa. Mistään ryppyotsaisesta touhusta ei siis ole kysymys.

Joogaloma on hieman eri asia kuin joogaretriitti. Kun retriitti on suljettu tapahtuma aika tarkasti määritellyissä raameissa, on joogaloma enemmänkin yhteinen matka samanhenkisten ihmisten kanssa. Lomalla on päivittäiset joogaharjoitukset, ja paljon vapaa-aikaa lomailuun tai omille retkille. Joogalomalla on aina lisäksi jotain järjestettyä toimintaa; patikointiretkiä tai alueen historiaan tutustumista tai muuta vastaavaa. Kun joogaretriitit ovat päihteettömiä, voi joogalomalla hyvällä mielellä nauttia viinilasillisen tai aperitiivin. Koronan vuoksi joogalomia ei ole suunnitteilla, mutta toivotaan, että tilanne muuttuu pian!

Vuonna 2022 järjestän kolme joogaretriittiä, Kesäretriitin Frantsilassa, joogaloman Kreetalla syyskuun lopussa ja Yhteys&Ykseys -retriitin Tuomiston kartanossa 8.-11.12.2022. Lisätiedot ja ilmoittautuminen www.siiriyoga.fi/retriitit

Kaikkeen toimintaan osallistuminen joogaretriiteillä ja joogalomilla on aina vapaaehtoista; voit levätä tai tehdä omia juttujasi vaikka ohjelmassa on suunniteltua toimintaa.

Parhaiten tiedon joogatapahtumista saat liittymällä sähköpostilistalle. Laita minulle viestiä siiri.himberg@gmail.com, niin lisään sinut listalle! Tiedotan joogalomista myös aina Facebookissa ja Instagramissa.