Olen Siiri

Unelmista Totta

Osteopaattina toimiminen on unelma-ammattini! Jaksan loputtomasti ihastella elävää kehoa, ja sen tuomia ammatillisia haasteita – jokainen keho on erilainen! Minun tehtäväni osteopaattina on todella kuulla ja nähdä asiakas, ja lähestyä hoidollisesti kunnioittaen kehon ja mielen senhetkistä tilaa.

”You only initiate treatment. All the corrections are going to take place between now and the next time they come into your office.”

-Osteopaatti Rollin E. Becker-

Lapsille Mahdolliseksi

Toivoisin, että lasten hoitaminen osteopatialla olisi kaikille sitä tarvitseville mahdollista. Siksi lasten hoidon hinta on Purohitan toimipisteessä edullisempi kuin aikuisten. Voit olla minuun yhteydessä, jos olet epävarma olisiko osteopatia sinulle tai lapsellesi sopiva hoitomuoto.

”Go deeper past thoughts into silence. Past silence into stillness. Past stillness into the heart. Let love consume all that is left of you.”

-Kabir-

”Terveyden etsiminen on osteopaatin tärkein tehtävä. Jokainen kykenee löytämään sairauden.”

– Osteopaatti A.T. Still-

Oman Ammattitaidon Päivittäminen On Tärkeää

Olen Suomen Osteopaattiliiton jäsen, ja jatkokouluttaudun jatkuvasti. Osallistun useampaan jatkokoulutukseen vuosittain sekä osteopatian että joogan saralla. Jooganopettajana toimiminen on toinen ammattini, joka tukee osteopaatin työtä. Molemmissa tuen terveyttä sekä asiakkaan oman itsetuntemuksen, kehotietoisuuden ja voimavarojen lisääntymistä. Tavoitteeni on aina toimia niin, etten tarjoa valmiita vastauksia, vaan saattelen asiakkaat kohtaamaan omat kysymyksensä.